Irtiottoja moottoripyörällä korona-arjen keskellä

Korona on mullistanut arkeamme ja etenkin vapaa-aikaamme. Se on muuttanut tapaamme matkustaa ja tavata ystäviä. Juuri nyt moottoripyörä onkin erityisen hyvä kulkuväline, jolla voi lähteä tutustumaan kauniiseen Suomeen turvavälejä noudattaen. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä rentouttaviin irtiottoihin moottoripyörän selässä korona-arjen keskellä.

Lähde tutustumaan kauniiseen Suomeen

Juuri nyt ulkomaille matkustaminen ei ole kovin hyvä idea vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi, mutta onneksi myös kaunis kotimaamme tarjoaa runsaasti mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Moottoripyörä on oivallinen kulkuväline lähteä tutustumaan uusiin kotimaan kohteisiin, sillä voit matkata sen kyydissä omien aikataulujesi ja mielihalujesi mukaan raittiissa ilmassa turvaväleistä huolehtien!

Tänä kesänä kannattaakin valita kohteita, joissa et ehkä ole koskaan aiemmin käynyt tai kohteita, joissa olet käynyt ja joihin olet aina halunnut palata uudelleen. Ehkäpä olet käynyt lapsena Lapissa ja siitä on jäänyt vain hämäriä muistikuvia, joita haluaisit nyt virkistää tai ehkäpä haluaisit tutustua kauniiseen Järvi-Suomeen entistä lähemmin.

Muista pitää riittävät ajotauot

Ajamisen hurmassa saattaa riittävien ajotaukojen pitäminen unohtua. On kuitenkin tärkeää levätä riittävästi ja riittävän usein. Muuten keskittyminen voi herpaantua kesken ajamisen, mikä voi pahimmillaan johtaa onnettomuuteen. Pidä siis riittävästi taukoja ja rentoudu niiden aikana. Jos pidät pelaamisesta, kulkee nitrocasino-online.fi -sivusto näppärästi mukanasi älylaitteesi uumenissa ja voit kaivaa sen esiin aina, kun haluat siirtyä pelien maailmaan. Jos matkabudjettisi on pieni, kannattaa tutustua nettipelipaikkojen ilmaiskierroksiin ja mahdollisuuteen pelata leikkirahalla oikean rahan sijaan. Myös erilaiset bonukset voivat tarjota mahdollisuuden pelata ilman omaa taloudellista sitoutumista.

Huolehdi turvallisuudestasi

Jotta irtiotot sujuisivat mahdollisimman turvallisesti, on tärkeää huolehtia siitä, että moottoripyöräsi on huollettu asianmukaisesti ja että sen turvavälineet toimivat. Varmista myös, että ajovaatteesi ovat mahdollisimman turvalliset. Etenkin kypärän tulee olla mahdollisimman laadukas ja istua tukevasti päähäsi mutta myös muilla ajovaatteilla voidaan pienentää loukkaantumisriskiä. Puhelin on hyvä pitää ajossa mukana ja läheisille on hyvä kertoa omista matkasuunnitelmista varmuuden vuoksi. Voitte esimerkiksi sopia, että ilmoittelet kuulumisia tietyin väliajoin läheisillesi. Näin läheisesi tietävät, että olet kunnossa ja irtiottosi sujuu suunnitellusti.